Att förlora mark

tor14jan20:00tor21:30Att förlora markReading av en nyskriven pjäs av Lis Hellström20:00 - 21:30 TypEvenemang,Reading

Om Evenemanget

Välkommen på en reading av en nyskriven pjäs av Lis Hellström. En reading är en form av föreställning som är en blanding av en kollationering, dvs man läser sina roller man blivit tilldelad på teatern, men detta är med publik.

Det finns inga scenerier, rekvisita, kläder eller dekor. Alla har gått igenom pjäsen var och en för sig och träffats cirka 2 ggr tillsammans.

Här får ni träffa Marc (Ulf Stålhandske) som är en chef med för höga planer om livet för honom och hans fru Mina (Marie-Louise Sahlberg) som han har konstruerat ihop. Vi har vaktmästarparet Karl (Öivind Glosli) och Kia (Lis Hellström), som verkligen står med båda fötterna på jorden, för det är de som får betjäna Marcs företag med nycklar och drift. Deras söner: Konrad (Anders) och Måns (Louise Lundström), och syskon: Barbro (Maria Blom) är de som får ta skiten.

Entré: ”På hatten”

Detta är 4:e pjäsen som Lis uppför på Omnikvariatet. Hon har också haft konstutställning, spelat sin föreställning ”Skaffare ett liv” samt sjungit sin mor Elisabet Hermodssons visor här på Omnikvariatet.

Tid

(Torsdag) 20:00 - 21:30

Plats

Omnikvariatet

Dragarbrunnsgatan 53

Arrangeras av

Vi bjuder på kakor (läs mer om kakor). Om du ogillar kakor så kan du stänga av dem.