Jolina

tor29sep19:00tor20:00Jolina19:00 - 20:00 TypEvenemang,Musik

Om Evenemanget

Jolina släppte vintern 2015 sin första EP och därefter har hon blivit uppmärksammad på många håll. Hon har medverkat i radio och som artist på Leksands IF:s tjejkväll samt spelat på olika tillställningar runt om i Sverige.

Född och uppväxt i Leksand är hon en stolt dalkulla och hjärtat slår alltid lite extra för bygden, var hon än befinner sig i världen. Under 2015 reste Jolina till Texas där hon under sex månader fick privilegiet att arbeta tillsammans med Grammy nominerade artisten Sarah Kelly och den väletablerade producenten Jonas Ekman, Sweekman Production.

Jolinas passion för musik började redan som liten. Som yngst i familjen kan de andra familjemedlemmarna intyga att Jolina alltid gått runt och sjungit på sina egna melodier och texter. Vid 10 års ålder besannades hennes barndomsdröm, hon släppte sin första sång, ”Mitt Parasoll”.

Drömmen har levt kvar och fördjupats. Hennes största önskan med musiken idag är inte bara att få spela in sina egna sånger utan att också få hjälpa och uppmuntra andra människor genom dem.

Du hittar Jolina på Spotify och hennes hemsida www.jolinamusic.com

Tid

(Torsdag) 19:00 - 20:00

Plats

Omnikvariatet

Dragarbrunnsgatan 53

Arrangeras av

Vi bjuder på kakor (läs mer om kakor). Om du ogillar kakor så kan du stänga av dem.