Skaffare ett liv

ons22apr19:00ons21:00Skaffare ett liv”One Woman Theatre Show” av och med komikern Lis ”Lizzlazy” Hellström19:00 - 21:00 TypTeater

Om Evenemanget

”One Woman Theatre Show” av och med komikern Lis ”Lizzlazy” Hellström, musik Öivind Glosli

”Loser” vaknar upp på tågrälsen och får då bråttom hem för att där upptäcka att allt är borta. Skaffar sig då en sambo på nätet, men som sedan ballar ur. Efter en snabbkurs i KBT-terapi försöker ”Loser” bota allt och alla, inklusive chefen som då försätter ”Loser” i KK och i en husvagn. Vräkningen leder till att Loser rågar ta fel på sambon och en dörr. På den lekplatsen husvagnen står, förvandlas gungorna till ”fas 3”, ”fas 4” och ”fas 5” som sedan styrs upp till himmelen, där Gud låter sig övertalas av sin Narr att skriva del 2 av ”Skaffare ett liv!”

Föreställningen speglar den lilla människans svårigheter i det stora samhället att skaffa sig ett eget liv. – Hur eget kan hon fråga sig? – Varför just ”eget” och inte ”allas”? Varför blir det svårt helt plötsligt att komma loss ur det gamla livet? Och vad är det som säger att hon ska trivas i den splitternya lägenheten där man knappt kan röra sig för någon hushållsmaskin sätts igång och någon bredvid som klagar på stegen hon tar!? Huvudpersonens karaktär försöker köpa sig en man, ett hem och en karriär som terapeut. Möter sen Narren i himmelen (fas 5), som Gud, vilken ger en annan åsikt om hur livet ska tas.

Biljettpris: 100 kr

Tid

(Onsdag) 19:00 - 21:00

Plats

Omnikvariatet

Dragarbrunnsgatan 53

OmnikvariatetDragarbrunnsgatan 53

Arrangeras av

Vi bjuder på kakor (läs mer om kakor). Om du ogillar kakor så kan du stänga av dem.